top of page
IMG_7540.jpg

Poorten & hekwerk
-Automatisatie & toegangscontrole

Woon je in een drukke straat en wil je het thuisfront niet steeds op voorhand bellen dat je eraan komt zodat zij de poort kunnen openen? Ben je het beu om zelf uit de auto te komen door weer en wind? Wil je bezoekers gewoon toegang geven tot je terrein met een druk op de knop? Met de automatisatieoplossingen voor poorten van B.E.V. Construct wordt het automatisch openen en sluiten van je poort kinderspel.

Al onze poorten kunnen voorzien worden van poortautomatisatie, parlofonie of videofonie. Zo kan je vanuit je wagen of binnenshuis de poort moeiteloos openen. Ook vanop je smartphone heb je toegang tot de camera of bediening van je poort.

254ef412-45aa-471f-9834-7f4644ac4089.JPG
Introductie

geschikt voor alle poorten & hekwerken

Voor schuifpoorten werken we steeds met Runner+ van Sommer, oerdegelijke Duitse kwaliteit.

Voor draaipoorten gebruiken we standaard de Twist-series van Sommer. Deze krachtige automaten kunnen vleugels tot maar liefst 7 meter aan. Wanneer de automatisatie aan een gemetste pilaar bevestigd moet worden, gaat onze voorkeur uit naar Optimus van de Genker Machine Fabriek. Wil je dat de automaat niet zichtbaar is, dan is de AB Matic-grondmotor de perfecte oplossing.

Bij poortautomatisatie leveren we steeds 2 zenders mee. Heb je extra bedieningsmogelijkheden nodig? Onze experts helpen je graag verder.
Een codeklavier is heel gebruiksvriendelijk en maakt het makkelijk om de poort te openen of te sluiten wanneer je te voet of met de fiets vertrekt of aankomt.

Bij levering kan je kiezen of de poort automatisch zelf sluit na 30 seconden of na 1 minuut, maar het is ook mogelijk om de poort open te laten tot je ze zelf weer sluit. Om te voorkomen dat de poort begint te sluiten net op het moment dat iemand door de poort rijdt, voorzien we steeds 1 set sensoren aan de voorzijde van de poort. Indien gewenst kunnen we ook een 2de set sensoren plaatsen achter de poort. Zo worden fietsers of wagens die het terrein verlaten niet verrast door een plots sluitende poort.

Sluit je poort de toegang tot je voordeur af en wens je dat de bezoekers bij de poort kunnen aanbellen? Dan is de Facila next van Entrya de perfecte oplossing. Met dit videofoniesysteem kan je niet alleen de poort via een console binnen bedienen, maar ook via je smartphone. Dat kan waar dan ook ter wereld, met enkele klikken op je toestel, zolang je toegang hebt tot 4G.

Wist je dat…

  • B.E.V. Construct meer dan 140 automatisaties uitvoerde in 2021?

  • B.E.V. Construct er (quasi altijd) voor kan zorgen dat de poort ook bediend kan worden met onze zenders. Dan heb je maar 1 zender nodig in je auto.

Geschikt voor alle poorten & hekwerken

Interesse in onze Automatisatie & toegangscontrole?

Wil je contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze toonzaal? 
Klik snel door naar onze contactpagina.

Wil je liever meteen een offerte aanvragen?
Ontvang
een prijsvoorstel via onderstaand formulier.

Interesse

Offerte aanvragen

Vul het formulier in

Duid aan wat voor jou van toepassing is.
Welke automatisatie wil je toevoegen aan je poort?
Ook videofonie (met WIFI en 4G-verbinding) bij je poort toevoegen? Een codeklavier aan de binnenzijde plaatsen?
Klik hier om een bestand te uploaden
Wil je graag langskomen in onze toonzaal of komen we ter plaatse kijken?
Offerte aanvragen
Uitleg offerte

inspiratie opdoen?

Inspiratie opdoen?
bottom of page