top of page
20211020_122257.jpg

Over ons
-Werkwijze

Helder in onze manier van werken

Klik op de fase om te navigeren.

1

Afspraak & offerte

3

Opmeting

5

Inspiratie

2

Bestelling

4

Plaatsing

Introductie

1

Inspiratie

Wij begeleiden je graag in het maken van een keuze uit ons aanbod. Dat vind je terug op onze website, samen met alle nodige informatie, de meest recente foto’s en realisaties. Heb je toch nog vragen over een bepaald type poort, carport of leuning? Contacteer ons gerust.
Heb je een andere metaalconstructie of design in gedachten dat je niet terugvindt in ons basisaanbod? Aarzel niet ons te contacteren, wij bespreken graag alle de mogelijkheden met jou.

Toonzaal.jpg
1. Inspiratie
2. Afspraak & offerte
3. Bestelling

Heb je een keuze kunnen maken tussen de verschillende basismodellen?
Dan kan je - volledig vrijblijvend - een of meerdere offertes aanvragen op onze website.
Twijfel je nog? Neem contact met ons op, maak een afspraak met onze experts in de toonzaal of vraag ons even bij je langs te komen.
Ook na ontvangst van een offerte staan we steeds tot jouw dienst om eventuele vragen te beantwoorden.

Afspraak & offerte

2

Varenna_3.jpg

Bestelling

3

Heb je een beslissing genomen? Zijn al je twijfels weg? Super, bezorg ons dan via e-mail de ondertekende offerte voor akkoord en wij nemen jou bestelling op in onze planning. Nu is enkel nog wachten tot we aan de productie van jouw metaalconstructie op maat kunnen beginnen.

1.jpg
4. Opmeting

Een viertal weken vóór de plaatsing plannen wij een afspraak in voor de definitieve opmeting. Op dat moment bespreken we alle details en meten we alles nog eens zeer nauwkeurig op. We bekijken samen nogmaals de offerte en overlopen welke opties wel of niet gewenst zijn. Ten slotte geef jij ons de gewenste kleur door.

4

Opmeting

79.jpg
5. Plaatsing

5

Plaatsing

Na de opmeting gaan onze specialisten aan de slag. In ons eigen atelier maken we de plannen op, tekenen we alles uit en plannen we de productie in. Na een tweetal weken is jouw metaalconstructie af en klaar voor de lakkerij. Op dat moment nemen we opnieuw contact met je op om de plaatsing in te plannen. De meeste metaalconstructies kunnen trouwens op één dag geplaatst worden. Ook na de plaatsing kan je bij ons terecht voor al je vragen.

101.jpg

Ons vakmanschap

Ons vakmanschap
bottom of page