top of page
5 (1).jpg

Over ons
-Team & vacatures

Wij zoeken nog talent

Geen vacature beschikbaar? Je mag gerust spontaan solliciteren. Wij zijn altijd op zoek naar topcollega's!

Introductie
21.jpg
7 (1).jpg
18.jpg
13.jpg
Team

Ontdek onze experts

1.jpg

Maarten is zaakvoerder van B.E.V. Construct. Hij heeft het bedrijf in juli 2021 overgenomen. Hij is ambitieus en wil het bedrijf nog verder uitbouwen als de referentie in de streek.

1.jpg

Theo is de vorige zaakvoerder van B.E.V Construct en zorgt nog steeds gepassioneerd en gedreven voor een goed opvolging. Op zijn vakkennis is mening metaalbewerker jaloers!

1.jpg

Marc is de nestor van de bende. Maakt de mooiste moderne constructies, maar als het voor hemzelf is verkiest hij toch liever de klassieke modellen.

1.jpg

Christophe C. kan lassen als geen ander: staal, inox, aluminium, … you name it, he’ll weld it. De mentor van onze jonge wolven.

1.jpg

Christophe S. is al het langst in dienst bij B.E.V. Construct. Met zijn ervaring en niets ontziend oog is hij de aangewezen man om de poorten af te werken. Wat niet wilt zeggen dat hij het lassen niet tot in de perfectie beheerst.

1.jpg

Geert is naast begenadigd lasser ook onze technisch tekenaar. Hij heeft oog voor detail en meet tot op de millimeter exact de gewenste constructie uit.

1.jpg

Lenny zorgt voor het internationale karakter van B.E.V. Construct. Hij woont immers net over de grens in Nederland.

Experts

Ons vakmanschap

Ons vakmanschap
bottom of page